Producten

Op onze zoektochten naar betere manieren om gegevens beschikbaar te maken groeit onze gereedschapskist constant. Met dit gereedschap beogen we snel en goedkoop aanpasbare oplossingen genereren. Zo kunnen we niet alleen nu in uw informatiesysteem behoeften voorzien maar ook in de toekomst.

Een kijkje in de gereedschapskist geeft een goede indruk wat wij voor u kunnen betekenen.

Inventory's Pages

Wat is Pages? Simpel: u kijkt er nu naar en werkt er nu mee. Was het u nog niet opgevallen? Dat is precies de bedoeling!

Met Pages krijgt u uw eigen digitale folder waarbij vormgeving en inhoud geheel naar wens aangepast kunnen worden. En u kunt zelf via uw webbrowser de inhoud aanpassen zodat de digitale folder altijd aktueel is. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de industrie standaards XML en XSL, zodat dit product voorbereid is op de toekomst.

Inventory's Invengine

U moet veel gestructureerde gegevens bijhouden en verdrinkt onderhand in files en spreadsheets? Dan hebt u vermoedelijk behoefte aan Invengine!

Met Invengine kunnen flexibele informatiesystemen op maat gecreƫert worden. In zeer korte tijd (vanaf een week tot enkele maanden) kunt u de beschikking hebben over een professioneel informatiesysteem waarmee u en uw collega's gegevens overzichtelijk via de webbrowser kunnen beheren, bekijken en afdrukken (desgewenst in huisstijl).

Dit is mogelijk omdat het systeem via de geautomatiseerde productielijn "Invengine" vanaf een opgestelde blauwdruk gegenereerd wordt zodat het niet nodig is veel mens-uren in te huren om te programmeren. En eventuele verandering van het systeem is daarom een kwestie is van uren in plaats van weken of maanden. Door het gebruik van de industrie-standaards XML, XSL en SQL is Invengine niet afhankelijk van specifieke software of hardware (en hoort zelfs exotische gebruikerstoegang via bijvoorbeeld hand-computers tot de mogelijkheden).

Inventory's Elementz

Elementz is een framework voor het bouwen van uitgebreide, dynamische, database-driven websites met allerlei complexe schermelementen. Op deze wijze kan gekozen worden uit een soort van blokkendoos om de gewenste website, -portal of -toepassing te realiseren. Elementz is gebaseerd op een zogeheten service architectuur. Wederom wordt gebruik gemaakt van standaards als XML en XSL.

Geinteresseerd?

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor informatie of offerte.